Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zápas Mayweather vs. Pacquiao je prý realitou. Floyd pracuje na tom, aby se odvěcí rivalové porvali v Japonsku

SPORT
Uložit Uložené

„Mayweather vs. Pacquiao exhibice v Japonsku již brzy,“ napsal Floyd na svůj instagramový profil.

Nedávno Floyd Mayweather oklamal celý svět, když zveřejnil video týkající se jeho cesty do Saúdské Arábie kvůli odvetě s Mannym Pacquiaou. Později však přidal i důkaz, že jde o starší záznam, za který vydělal více než 2 miliony dolarů a střet se ve skutečnosti konat nebude. Aktuálně Floyd přichází s dalším videem, které by již mohlo být pravdivé. 

Avizuje v něm, že aktuálně pracuje se svým týmem na tom, aby se mohla konat exhibiční odveta v Japonsku. Tvrdí, že zápas přijde již brzy.

Doporučeno
Manny Pacquiao zničil svého soupeře a opět vyzval Mayweathera. Pokud se Američan nebojí, má se vrátit do ringu Manny Pacquiao zničil svého soupeře a opět vyzval Mayweathera. Pokud se Američan nebojí, má se vrátit do ringu 20. ledna 2019 11:24

S ohledem na skutečnost, že Mayweather přiznal loňský výdělek milionů dolarů za exhibici s Tenshinem, dává logiku, že si chce vydělat opět. O možnosti realizace zápasu pochybuje i portál MMA Mania, ve skutečnosti ho však zatím nevylučuje. Budeme si však muset počkat na více informací, ideálně i z druhé strany. 

Motivací by v tomto případě měly být hlavně peníze, neboť pro Mannyho by mohla být překážkou i exhibiční pravidla. V případě, že by se ukázalo, že Floyd opět lže, pravděpodobně by navždy ztratil důvěryhodnost.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Mayweather vs. Pacquiao exhibition Tokyo Japan coming soon Betrnk.com #TMT Japan

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domů
Sdílet
Diskuse