Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 18:47
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Opilý Slovák boxerským úderem do obličeje knokautoval řidičku tramvaje

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Se zraněními ji převezli do nemocnice.

Košický dopravní podnik informoval o incidentu, který se stal v sobotu ráno na jedné z místních linek. Nezmámy opilý muž tam údajně napadl řidičku tramvaje.

Bezdůvodně a bez jakékoli předchozí komunikace otevřel dveře do kabiny a „boxerským úderem do obličeje v oblasti očí knokautoval překvapenou řidičku tramvaje,“ píše Dopravní podnik města Košice.

Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky
Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky Zdroj: TASR

Muž následně z místa činu ujel a řidičce pomohli zbylí dva cestující ve vozidle. Přivolali záchranku, která ji odvezla na traumatologii se zraněními pravé části hlavy a pravého oka.

Doporučeno
Pátrali jsme, jak žijí lidé bez domova na východě Slovenska a narazili jsme na les, kam se chodí za sexem Pátrali jsme, jak žijí lidé bez domova na východě Slovenska a narazili jsme na les, kam se chodí za sexem 13. září 2019 14:53

DPMK také zmiňuje, že muž údajně krátce předtím kopal do jiné tramvaje a naznačuje, že k vypátrání pachatele by měl dopomoci i kamerový záznam. Ten jeho zaměstnanci poskytnou policii.

Podobný útok na ženu řidičku se v košické MHD stal i před čtyřmi lety. Cestující tehdy přehnaně reagoval na upozornění, že jeho pes nemá náhubek, který vyžaduje přepravní řád.

Domů
Sdílet
Diskuse