Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2019 11:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video zachytáva, ako blesk zasiahol rovnaké auto dvakrát v rozmedzí sekundy: Pred očami mi prebehla smrť, hovorí autorka záznamu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vodičke Toyoty sa podľa dostupných informácií nič nestalo.

Obyvateľka Ruska natočila video, ktoré zachytáva, ako do auta pár metrov pred ňou dvakrát po sebe udrie v rozmedzí sekundy blesk. Vodička zasiahnutého auta sa už stihla prihlásiť.

Prezradila, že sa jej, ani zvyšku pasažierov, nič nestalo, zničené je len auto, ktoré už dala do servisu. Najviac ju však zaskočilo, že jej nikto nezastavil a musela si pomôcť sama, informuje Siberian Times. A to aj napriek tomu, že svedkov bolo na ceste mnoho. 

Doporučeno
Slovák vyfotil blesk z blízkosti jako ještě nikdy předtím. Bál se o holý život Slovák vyfotil blesk z blízkosti jako ještě nikdy předtím. Bál se o holý život 25. srpna 2019 15:45

Nezastavila ani samotná autorka záznamu, ktorá argumentuje tým, že bola v šoku: „Na chvíľu som bola oslepená, pred očami mi prebehol celý život,“ komentuje zážitok šoférka idúca za Toyotou, do ktorej udreli blesky. Bola prekvapená, že auto nevybuchlo ani nezačalo horieť. 

Domů
Sdílet
Diskuse