Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2019 16:23
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Dvakrát porazil rakovinu, nyní vyhrál jackpot více než 4 miliony dolarů! Tomuto muži štěstí opravdu přeje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zvítězit nad rakovinou je velké štěstí. Zvládnout to dvakrát, to je už jiná káva. Ale co když, potom ještě vyhraješ i v loterii?

Američan z Oregonu si každý den kupoval Megabucks – oregonskou loterii. Manželka mu pokaždé popřála, aby si koupil „vítězný los“. Sedmého září na to však zapomněla. A on podle serveru Newser vyhrál.

Neuvěřitelný příběh z amerického státu Oregon obletěl svět, když Stu MacDonald vyhrál svůj první milionový jackpot v životě.

Štěstí mu přeje

Výhra v loterii není jediná šťastná událost v jeho životě. Stu v minulosti překonal i rakovinu.  „Přežil jsem rakovinu dvakrát a teď jsem tady. Je to úžasné, “ řekl v reakci na šťastnou chvíli.

Doporučeno
24letý mladík vyhrál v loterii 768 milionů dolarů. Prvních 5 či 10 minut jen křičel štěstím 24letý mladík vyhrál v loterii 768 milionů dolarů. Prvních 5 či 10 minut jen křičel štěstím 25. dubna 2019 10:36

Celková výhra byla 4,6 milionu dolarů, Stu se však rozhodl pro nárazovou platbu namísto renty. Získal tak dohromady 2,3 milionů dolarů. Po zdanění mu „v kapse“ zůstal stále krásný balík peněz: přes 1,5 milionu dolaru. Kavárna, která prodala výherní lístek, získala 1 % bonus v hodnotě 46 tisíc dolarů.

Od roku 1985 zmíněná oregonská společnost vyplatila dohromady více než 38 miliard dolarů na výhrách.

Domů
Sdílet
Diskuse