Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2019 8:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Roztržené obočí Furyho potrápilo: Dostal jsem 47 stehů, šel jsem do kasina a dal jsem si pár piv, na Wildera jsem připraven

SPORT
Uložit Uložené

31letý nezastavitelný zápasník si ve víkendovém zápase odnesl vítězství i přesto, že mu soupeř nepříjemným způsobem roztrhl obočí. Celý od krve si odnesl jednomyslnou výhru.

Tyson Fury si před pár dny připsal již 29. vítězství v řadě, tentokrát proti také dosud neporaženému Ottu Wallinovi. Sice šlo podle rozhodčích o jednomyslnou výhru, ovšem ještě v úplném úvodu utrpěl 31letý Brit velmi nepříjemné zranění, které mohlo vývoj zápasu výrazně ovlivnit.

Wallin ho totiž tvrdě zasáhl nad oko, což způsobilo několikacentimetrovou tržnou ránu, která velmi intenzivně krvácela. Wallin po zápase přiznal, že mu dělalo radost, že takto svému soupeři ublížil a doufal, že se mu podaří stejné místo ještě párkrát zasáhnout.

Doporučeno
Zkrvavený Tyson Fury si odnáší další cennou výhru. Zdolal dosud neporaženého Wallina Zkrvavený Tyson Fury si odnáší další cennou výhru. Zdolal dosud neporaženého Wallina 15. září 2019 9:46

Furyho trenky byly po zápase celé od krve, ale protože se mu podařilo opět vyhrát, nic si z toho nedělal. Později byl také hospitalizován, rána si vyžádala až 47 stehů, informuje The Sun.

Reportérům se ještě podařilo odchytit bojovníka na letišti, kde prozradil, co se dělo. „Jel jsem do nemocnice, dostal jsem pár stehů, odešel jsem domů a pospal jsem si. Následně jsem šel do kasina, dal jsem si pár piv a vyhrál jsem. Nyní si jdu dát další piva,“ odpovídá upřímně Tyson Fury.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Reportéři se ho zeptali na to, zda bude muset kvůli zranění posunut jeho dlouho očekávaný zápas s Wilderem, který je naplánován na 22. února. „Jsem připraven na válku, myslím, že to bylo něco více než 40 stehů. Jsem v pořádku, je to box. Jen nemohu jít plavat a namočit se,“ vysvětluje novinářům Fury. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson Fury (@gypsyking101),

Domů
Sdílet
Diskuse