Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Andrea Verešová se nechtěně vyfotila nahá, Cristiano Ronaldo se rozplakal

REFRESHER
Uložit Uložené

Tyto dvě události spolu sice nesouvisejí, o obou se ale dozvíš více v nejnovějších Freshnews.

Na instagramový profil populární české modelky se před pár dny dostala fotografie, na které je nahá. Ve skutečnosti však šlo jen o odraz ve víčku od voňavky, na kterou dělala Andrea Verešová reklamu. Snímek velmi rychle z internetu zmizel a nahradila jej upravená verze. Český internet však žil kromě toho i úspěchem MMA zápasníka Mahkmuda Muradova, který podepsal smlouvu s prestižní organizací UFC. 

V nejnovějších Freshnews jsme shrnuli i novinky hudby, z nichž vyplývá, že se ještě máme na co v tomto roce těšit. Očekávat můžeme například album Huga Toxxxe a už brzy vyrazí na československé turné člen Haha Crew Samey

Dozvíš se také, proč nás pravděpodobně čeká zdražování pohonných hmot, proč se Cristiano Ronaldo ve svém zatím posledním rozhovoru rozplakal a co má společného Ariana Grande s NASA.

Doporučeno
Andrea Verešová omylem přidala na Instagram svou nahou fotku. Prsa v odrazu voňavky musela vymazat Andrea Verešová omylem přidala na Instagram svou nahou fotku. Prsa v odrazu voňavky musela vymazat 14. září 2019 19:44
Domů
Sdílet
Diskuse