Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Seriál Pán prstenů se stane nejdražším v historii. Natáčet se bude na místech původní trilogie

Seriál Pán prstenů se stane nejdražším v historii. Natáčet se bude na místech původní trilogie
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Když Středozem, tak Nový Zéland.

O tom, že Amazon pracuje na seriálové verzi Pána prstenů, jsi už dozajista slyšel. Podle nejnovějších informací od BBC bude mít ale seriálový formát s tím filmovým společného více, než jsme si dosud mysleli.

Očekávaný projekt se má totiž natáčet také na Novém Zélandu, kde vznikla i milovaná trilogie kreativního tvůrce Petera Jacksona. Jak potvrdili lidé z Amazonu, natáčení v novozélandském Aucklandu by mělo započít v nejbližších měsících. Pokud tedy v seriálu uvidíš některá známá místa, která budou podobná těm z filmového Pána prstenů, určitě nemusí jít výhradně o CGI.

Pán prstenů bude bezpochyby extrémně finančně náročným projektem, o kterém se mluví jako o nejdražším seriálu všech dob. Jeho rozpočet by měl dosáhnout miliardy dolarů. Nedávno jsme tě informovali, že jednu z hlavních postav ztvární talentovaný Will Poulter.

Toho můžeš znát z filmů jako The Revenant, Detroit, Maze Runner či We're the Millers. Nedávno se však ukázal i ve chváleném hororu Ariho Astera Midsommar (naši recenzi najdeš zde). Z časového hlediska se seriál přesune do takzvaného Druhého věku, tedy před události filmové trilogie. Máš své tipy na to, jaké hrdiny a příběhy nám filmaři od Amazonu představí? Více informací o seriálu si přečteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse