Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2019 8:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine údajně udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper pokračuje v udávání raperů, kromě Cardi B mluví také o členství Jima Jonese a dalších.

6ix9ine aktuálně dělá před soudem vše pro to, aby se dostal na svobodu. Úřadům vyprávěl celý příběh o existenci nebezpečného gangu Nine Trey. Odhalil podrobnosti každého trestného činu a spojil je s jednotlivými členy. Je velmi pravděpodobné, že když se bude soudu jeho výpověď líbit, v lednu by se mohl dostat ven, a tak se rozhodl, že udělá i něco navíc.

Z informací Pitchforku vyplývá, že duhový raper údajně spojil s gangem Bloods i jméno Jima Jonese a populární raperky Cardi B. Ačkoliv přepis jeho výpovědi zveřejněný Complexem tuto skutečnost popírá, samotná interpretka měla potřebu vyjádřit se na Twitteru.

Příspěvek po chvíli vymazala, informovala v něm však, že není členkou 9 Trey, ale Brim. Členství v Bloods tedy nepopřela, pravdou však zůstává, že se za to ani nikdy nestyděla. Pro Billboard popřelo údajné Tekashiho prohlášení i vydavatelství Atlantic Records. 

Domů
Sdílet
Diskuse