Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2019 8:39
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Bulhar neujde ani pět metrů a už ho zastavují fanoušci. S Pil Cm v nové skladbě Kariéra není doufají, že si aspoň koupili mixtape

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Čekání je u konce, společná skladba Pil Cho a Bulhara je tady.


Je to více než rok, co Bulhar v rozhovoru na Refresheru avizoval, že je v kontaktu se slovenským raperem Pil Cm a že by z toho teoreticky mohla vzejít společná skladba. Čekání je u konce, tracku se fanoušci nakonec dočkali ve čtvrtek večer, kdy ho rovnou i s videoklipem oba rapeři vydali a dali mu název Kariéra není.

Ten, jak už napovídá, odkazuje na Bulharův prozatím nejznámější a největší rapový hit SWAG MARTIN FENIN. Právě tam totiž název současného hitu rapuje v refrénu a právě díky němu se český raper tolik proslavil. Ve skladbě narážel na úsměvné kariérní přešlapy teplického fotbalisty Martina Fenina a chytlavým refrénem získal on i celá jeho crew DVOJLITRBOYZZ mnoho nových fanoušků. Právě i o této nově nabyté slávě Bulhar rapuje.

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar zjistil, že tvůj gang má problém s pervitinem Ca$hanova Bulhar zjistil, že tvůj gang má problém s pervitinem 4. února 2019 10:39

„Vylezu z hajzlu, neujdu pět metrů, už mě stavěj zm*di, pí*o, jestli nedám fotku,“ rapuje o fanoušcích, kteří dávají fotku a společně s Pil Cm dále doufají, že si aspoň koupili mixtape. Celou skladbu podkresluje beat od člena labelu Hypno808 VOODOOBEATS, mix a master dělal Marek Šurín.

Jak informoval Pil C, jeho nové album vychází již 28. října 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse