Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2019 9:14
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

18letý mladík ubodal 16letého chlapce. Jejich vrstevníci si místo kontaktování policie celý incident nahrávali na mobil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rvačka se údajně strhla kvůli dívce.

Tyler Flach (18) čelí obvinění z vraždy druhého stupně. Jeho obětí byl teprve 16letý Khaseen Morris, kterého pobodal. Mladík zraněním podlehl v nemocnici. Událost se odehrála v americkém státě New York, v Nassau County. Podle informací NPR by důvodem, proč se mezi dvěma teenagery strhla rvačka, mohla být dívka.

Rvačka byla očekávaná

Ve stejném videu Fitzpatric vysvětlil, že Khaseen údajně věděl, že Tyler se na tom místě může objevit a pokud se tak stane, tak se poperou. Proč? Šlo o mladou dívku a o to, s kým vlastně randí. Neshody spustil fakt, že Khaseen jednou tuto dívku doprovodil domů. V době rvačky s nimi nebyla.

Doporučeno
Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně Typický vztah páru ze střední školy, který se neustále scházel a rozcházel, ukončila až kulka z chlapcovy zbraně 3. září 2019 16:07

Tyler se opravdu ukázal a v té chvíli Khaseena na parkoviště před restauraci vytáhlo 6-7 dalších chlapců. Při rvačce ho Tyler bodl nožem. Na následky tohoto zranění Khaseen umřel jen několik hodin po převozu do nemocnice. Zatím není zřejmé, zda bodnutí plánoval, obviněn je však z vraždy druhého stupně a hrozí mu vězení až na 25 let.

Foto: Tyler Flach

Na políciu sa včera Tyler prihlásil so svojim právnikom a tvrdí, že je nevinný. V minulosti ho zatkli pre drogy či ublíženie na zdraví.
Na políciu sa včera Tyler prihlásil so svojim právnikom a tvrdí, že je nevinný. V minulosti ho zatkli pre drogy či ublíženie na zdraví. Zdroj: www.youtube.com

Desítky lidí si to natáčely na telefony

BBC informovala, že podle policie mohlo jít o 50 až 70 lidí, převážně vrstevníků ze školy, kteří jen stáli okolo a krvavou událost si nahrávali na telefony. Policie ani neví, kdo ji nakonec zavolal. Rozhořčený vyšetřovatel Stephen Fitzpatric ve videu vyjádřil obavy z toho, kam dnešní generace směřuje.

„Nahráli si jeho smrt na video místo toho, aby mu pomohli,“ řekl během tiskové konference. „Moje generace oproti této generaci... Toto prostě nemůže pokračovat. Váš kamarád umírá a vy si to nahráváte?“ Reagoval na otázku jedné novinářky. Videí je několik. Především přes Snapchat, ale i přes jiné sociální sítě se šířila velmi rychle.

Někteří studenti se se svými videi již ohlásili policii a pomáhají s identifikací viníka.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse