Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2019 23:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Marvel se údajně snaží přesvědčit Hugha Jackmana, aby v MCU hrál Wolverina

Marvel se údajně snaží přesvědčit Hugha Jackmana, aby v MCU hrál Wolverina
Zdroj: Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bylo by úžasné, kdyby se Hugh Jackman dokázal vrátit do formy a oživit MCU.

Server We Got This Covered opět přichází se zajímavou spekulací. Sem tam přidají nějakou až příliš dobře znějící novinku nejen ze světa MCU, a tak je těžké věřit jim. Nově se opírají o neznámý youtube kanál Lords of the Long Box, ve kterém zazní, že Marvel Studios znovu zkouší přesvědčit Hugha Jackmana, aby si nasadil adamantiové drápy a vžil se do kůže Logana. Vzhledem ke zdroji je ale třeba tyto informace brát s rezervou.


Bylo by sice hezké, kdyby se Jackmanův Wolverine znovu ukázal na plátně, ale rozloučili jsme se s ním opravdu kvalitně a bylo by nevhodné podkopávat to krásné finále a vlastně i celého Logana. Jackman už v minulosti říkal, že by uvažoval o návratu k roli, pokud by se X-Meni vrátili do Marvelu a měl by možnost setkat se s Avengers (a rozdat si to s Hulkem).

Nesmíme zapomínat, že před pár dny jsme tu měli právě spekulaci o tom, že Marvel chce Wolverina v MCU představit právě v souboji s Hulkem. Jackman však již dlouhou dobu tvrdí, že tato loď již odplula. 50letý herec to už má s fyzičkou náročnější a zřejmě by se mu nechtělo jít do další šílené makačky v posilce.

Domů
Sdílet
Diskuse