Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2019 16:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna navždy změnila módní svět spodního prádla. Na její přehlídce dostaly prostor ženy bez rozdílu velikostí, tvarů a ras

MÓDA
Uložit Uložené

Oblíbená zpěvačka dlouhodobě razí myšlenku tolerance. V rámci její značky je pro ni prvořadé, aby se ženy cítily sebevědomě.

Není tajemstvím, že se Rihanna aktuálně věnuje i tvorbě svého dalšího alba, primárně se však stále zaměřuje na svou značku spodního prádla Savage x Fenty.

S tou se jí před pár dny podařilo, snad už definitivně, změnit módní průmysl. Minimálně v disciplíně prádla pro ženy, protože všem na prestižním Fashion Weeku v New Yorku ukázala, že ideál ženské krásy není o vyhublých modelkách. Dokonce v této souvislosti jmenovitě zmínila i svou, dnes už velmi přímou, konkurenci Victoria's Secret.

Doporučeno
Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek 11. června 2019 14:20

„Líbí se mi, jak choreografka Parris Goebel dokáže připravit vše tak, aby to vypadalo sexy i přesto, že neprezentujeme společenský ideál toho, jak má něco sexy vypadat. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret,“ prozrazuje Rihanna v rozhovoru pro Business of Fashion.

My jsme se aktuálně dočkali i velmi podrobného fotoreportu, který najdeš na stránce Popsugar. Máme možnost vidět, že Rihanna v opravdu sáhla po modelkách bez rozdílu velikostí oblečení, tvarů nebo ras. Potvrzuje svá slova, že v první řadě jí jde o to, aby se žena cítila v prádle Savage x Fenty co nejsebevědoměji a přirozeně.

Doporučeno
Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. září 2019 16:27

Kráska z Barbadosu si také uvědomuje, že odprezentovat myšlenku před lidmi na události nemusí stačit, a tak se rozhodla využít spolupráci se streamovací platformou Amazon Prime Video, kde najdeš 51minútový záznam celé show. Video si můžeš prohlédnout i v rámci 30denní zkušební doby.

Domů
Sdílet
Diskuse