Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2019 17:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift zrušila vystoupení. Organizátoři koncertu údajně nechali zemřít 6 koní, tvrdí aktivisté

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka zrušila vystoupení poté, co se dozvěděla o praktikách organizátorů.

Před pár dny se na veřejnost dostala informace o tom, že Taylor Swift bude vystupovat na každoroční události Melbourne Cup.

Ta je již několik let považována aktivisty za kontroverzní, protože jde o jeden z největších dostihových závodů na světě, kde údajně nechávají organizátoři umírat koně. Za posledních šest let jich mělo podle informací z oficiální petice na change.org být zabito až 6.

Doporučeno
Kendall Jenner, Justin Bieber i Demi Lovato kritizují Taylor Swift. Prý si nevážila svých přátel Kendall Jenner, Justin Bieber i Demi Lovato kritizují Taylor Swift. Prý si nevážila svých přátel 3. července 2019 10:54

Aktivisté bojující za práva a svobodu zvířat už během minulého ročníku této události rozjeli iniciativu #NupToTheCup, kterou chtějí prosazovat i v tomto roce. Ještě na začátku týdne vyzvali i zpěvačku, aby se k nim přidala a svým koncertem nepodporovala týrání zvířat.

CNN aktuálně informuje, že Taylor Swift skutečně vystoupení na Melbourne Cup 2019 zrušila. Stránka dostihové události jako důvod uvádí, že je pro zpěvačku logisticky nemožné dostavit se, protože se jí změnil program. Fanouškům se organizátor omluvil a doufá, že Taylor Swift dorazí v příštím roce.

Domů
Sdílet
Diskuse