Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2019 19:19
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Muž jezdil autem po nákupním centru. Lidé se báli, policii hlásili výstřely, ale na videu nejsou žádné slyšet

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na videu je vidět, že zatčený 22letý muž rozbil auto i obchod. Důvod činu není znám.

Policisté v Chicagu zatkli v pátek 22letého chlapce, který se svým SUV vjel do nákupního centra. Lidé v obchodě se báli o svůj život, informuje The Washington Post.

Policie na místo dorazila po množství telefonátů na nouzovou linku 911. Lidé v telefonu se strachem říkali, že do nákupního centra vjelo černé auto. Projelo chodbou a zastavilo se v úplném středu budovy.

Jiní hlásali, že tam někdo střílel, což vedlo k tomu, že mnozí uprchli na parkoviště. Nakonec se přišlo na to, že výstřely jim připomínal zvuk tříštícího se skla z výkladů a poplach byl falešný.

Muž byl v autě sám a jakmile zastavil, přistoupili k němu policisté mimo službu, kteří ho na místě zadrželi a počkali na kolegy. Jméno muže zatím není známo.

Doporučeno
Na Slovensku si řidič spletl silnici s lávkou pro chodce. Policie zveřejnila video plné vulgarit Na Slovensku si řidič spletl silnici s lávkou pro chodce. Policie zveřejnila video plné vulgarit 18. září 2019 12:22

„Nemáme žádné podezření, že by byl čin spojený s teroristickým útokem. Nezdá se, že s někým spolupracuje,“ řekl na tiskové konferenci šéf místní policie, který byl také na místě. Řekl, že autem nikomu neublížil, ale tři lidi odvezli do nemocnice. Pravděpodobně si ublížili, když v centru zavládla panika.

Domů
Sdílet
Diskuse