Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2019 14:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Před lety Rihannu mlátil, dnes se ji snaží sbalit. Chris Brown píše trapné komentáře pod fotky populární zpěvačky

HUDBA
Uložit Uložené

Jeho komentáře by si našly své čestné místo i na instagramovém profilu pro zoufalce.

Teprve včera jsme tě informovali o instagramovém profilu pro zoufalce a vypadá to tak, že máme jednoho adepta i z řad populárních zpěváků. Chris Brown se ještě v roce 2009 přiznal k násilnému útoku na Rihannu poté, co svět obletěly fotografie jejího dobitého obličeje. V té době dostal 5letou podmínku, 1400 hodin veřejně prospěšných prací a musel se zúčastnit speciálních sezení s psychologem v souvislosti s domácím násilím.

Zdá se, že svůj skutek považuje po deseti letech za promlčený a tváří se, že je vše v pořádku, protože se rozhodl pod jednu z aktuálních fotek bývalé partnerky napsat nemístný komentář. „Chci být tou lampou,“ reaguje Chris Brown na fotografii, kde máme možnost vidět Rihannu ležící jen ve spodním prádle.

Doporučeno
Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek 11. června 2019 14:20

Samozřejmě, komentář okamžitě rozvířil vody a zaregistrovala ho i veřejnost, která zpěvákovi píše, aby nechal Rihannu na pokoji. Dodávají, že by měl být spíše lampou ve vězení a úspěšný je také komentář: „Abys ji mohl udeřit ještě jednou?“

Jeho reakce je nemístná i z důvodu, že je už dávno veřejně známý její vztah s princem jménem Hassan Jameel. Aktuálně se internetem šíří i diskuse o tom, že by mohla být těhotná, zatím však není nic potvrzeno.

Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky
Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky
Domů
Sdílet
Diskuse