Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2019 18:01
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Aron Eisenberg, který hrál Noga ve světě Star Treku, zemřel. Bylo mu 50 let

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Příčina smrti není známa.

Aaron Eisberg, který hrál Noga v Star Treku - Deep Space Nine (Vesmírná stanice D.S. 9) zemřel ve věku 50 let. Svět se o tom dozvěděl ze statusu jeho manželky.

„Už nikdy nebude nikdo zářit tak, jak Aron. Krása, kterou byl, a odkaz, který zanechal, je více, než dokážu dát do slov. Miluji ho a navěky mi bude chybět. Momentálně netuším, jak bez něj žít.“

Příčina jeho smrti není známa. Víme však, že měl problémy s ledvinami. Pro web StarTrek.com řekl, že se narodil jen s jednou ledvinou a ta je chybná. V 17 letech podstoupil první transplantaci a v roce 2015 druhou, ale ta se neujala. Na konci téhož roku však podstoupil další a zároveň poslední.

„Nikdy jsme oficiálně neoznámili, že jsme se 28.12.2018 tajně vzali,“ píše dále jeho manželka: „Doufali jsme, že jednou budeme mít obrovskou oslavu našeho štěstí, ale museli jsme počkat, až našetříme.“

Zpět
Sdílet
Diskuse