Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 12:21
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Do hlavy se mu zasekla kotva, několik dní poté už mohl chodit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tomu se říká štěstí v neštěstí.

Do jeho hlavy narazila kotva, která mladému muži značně zdeformovala hlavu. Přesto je však 14letý Caleb Bennett jako zázrakem živý a zdravý, píše CNN. Událost se odehrála během toho, kdy si Caleb se svými přáteli a bratrem užíval odpočinkového rybaření.

Kotva z lodi Caleba v den incidentu zasáhla přímo do čela a zasekla se mu v lebce. „Ihned, jak jsem si na místo položil ruce, cítil jsem, o co jde a uvědomil jsem si, že se kotva do mé hlavy zasekla poměrně hluboko,“ objasnil situaci pro Johns Hopkins All Children's Hospital Caleb s tím, že v momentě zachoval klid a kamarádům řekl, ať zavolají 911, jinak zemře.

Jeho přátelé pochopitelně ihned přivolali pomoc. Doktoři se obávali, že zraněný mladý muž nebude po probuzení z umělého spánku mluvit či chodit. 5 dní poté, co se probral, už ale Caleb stál na nohou.

„Nikdy jsem neviděl někoho s takovým zraněním odejít z nemocnice bez téměř jakéhokoli neurologického narušení. Je to případ jeden z milionu,“ cituje vyjádření Calebova doktora magazín People.

„Nemůžu uvěřit tomu, že jsem měl v hlavě kotvu. Je to dost šílené. Moji kamarádi mi nyní říkají Anchorman (poznámka redakce – anchor je v překladu kotva), takže je to docela cool,“ baví se v současné době na celé situaci Caleb.

Doporučeno
Letěli jsme s jedním z nejlepších pilotů větroňů, který létal i v Africe. Povinně i s pytlíkem, kdyby zradil žaludek Letěli jsme s jedním z nejlepších pilotů větroňů, který létal i v Africe. Povinně i s pytlíkem, kdyby zradil žaludek 21. září 2019 11:02
Domů
Sdílet
Diskuse