Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 17:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje živě a bez efektů skladby Skúsiť sa mať dobre a Skutočne kvalitný. Sleduj nové Rapíky starej matere

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj pokračování seriálu Rapíky starej matere, kde Rytmus mapuje i pozadí příprav koncertu se symfonickým orchestrem.

Rapíky starej matere jsou populárním Rytmusovým formátem, který funguje na velmi nepravidelné bázi už několik let. Později se třetina Kontrafaktu rozhodla, že jednoduchý koncept založený na příjezdu v luxusním autě a následném rapování legendární skladby živě a bez efektů ještě obohatí. Neodmyslitelnou součástí proto v současnosti je i druhá část, kde nás Rytmus vždy vezme na nějaké zajímavé místo.

Tentokrát fanoušci dostali možnost nahlédnout do příprav obrovského vystoupení se symfonickým orchestrem, které bylo na programu během posledního víkendu. Více o koncertu se dozvíš v našem reportu, Rytmusova sonda do zákulisí však stejně stojí za to.

Budeš mít možnost vidět, jak si poradil s notami, specifickým žargonem hudebníků i se samotnými hudebními nástroji. Výslednému videu dodal efekt i Šule a animace dodal kreativní dům NEFKUS.

Doporučeno
Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) 23. září 2019 17:57
Domů
Sdílet
Diskuse