Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 16:04
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nová spolupráce Supreme x Lacoste potvrzuje, že sportovní elegance skutečně existuje

MÓDA
Uložit Uložené

V nejnovější podzimní kolekci jsou středem pozornosti zejména vlněné bombery, proužkované univerzitní svetry či šusťákové soupravy.

Po letní odmlce nás letos newyorský streetwearový gigant Supreme opět potěšil několikrát omletou, ale u fanoušků stále oblíbenou, spoluprací s ikonickým pařížským krokodýlem Lacoste. Kromě rozsáhlé kolekce podzim/zima 2019 se tak můžeš těšit i na stále neprovařenou spolupráci zaměřující se především na sportovní eleganci.

Doporučeno
Supreme nosil už v roce 1997, dnes vlastní první resell obchod v Rakousku (Rozhovor) Supreme nosil už v roce 1997, dnes vlastní první resell obchod v Rakousku (Rozhovor) 14. září 2019 15:16

Už třetí rok po sobě se skateboardová a urbanistická značka rozhodla pro tento krok, a my si myslíme, že opodstatněně. Fanoušci po celém světě z toho mají radost a vypadá to tak, že mezi oběma značkami se rýsuje dlouhodobější partnerství, podobně jako kdysi s The North Face.

V nejnovější podzimní kolekci do popředí dostávají zejména vlněné bombery s umělým kožešinovým límcem a s velkým logem na zádech, proužkované univerzitní svetry či šusťákové soupravy. Zajímavé jsou také doplňky jako minimalistické messenger bagy nebo kšiltovky se zipem. 

Doporučeno
Jaké úplatky dává resell mafie prodejcům, pokud chce koupit 50 párů tenisek Yeezy nebo Off-White? Jaké úplatky dává resell mafie prodejcům, pokud chce koupit 50 párů tenisek Yeezy nebo Off-White? 1. září 2019 18:40

Kolekce má stanovené datum vydání na 26. září na online e-shopu a v kamenných prodejnách v New Yorku, Los Angeles, Brooklynu, Londýně a Paříži. Do Japonska by nová kolaborace měla dorazit už tradičně o dva dny později.

Zpět
Sdílet
Diskuse