Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 7:43
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Lewis Hamilton na koloběžce vyrazil fanouškovi z ruky mobil. Později se mu na něj podepsal

SPORT
Uložit Uložené

Auto zřejmě 5násobný šampion F1 ovládá lépe než koloběžku.

Piloti Formule 1 se po boxech v rámci víkendu poměrně hodně přesouvají. Musí absolvovat množství rozhovorů s novináři, brífink v zázemí týmu a samozřejmě pracovat na nastavení auta s mechaniky přímo v garáži.


Lewis Hamilton si tyto kilometry zkracuje jízdou na koloběžce a stejně tak dělal i během posledních závodů v Singapuru.

Nechtěně však narazil do fanouška, který své přátele fotil s jedním z bývalých jezdců a vyrazil mu mobil z ruky na zem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

A pretty cool way to apologise! ✍ . #F1 #Formula1 #SingaporeGP #Singapore #LewisHamilton #MercedesAMGF1 @lewishamilton @mercedesamgf1 @f1nightrace

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1),

Oficiální instagramový účet Formule 1 později přinesl i druhou stranu příběhu. Hamilton, případně někdo z Mercedesu, za který jezdí, později fanouška našel a omluvil se mu opravdu originálním způsobem.


Na iPhone přidal autogram i s omluvou, což cenu používaného smartphonu určitě zvedlo daleko nad jeho původní úroveň.

Doporučeno
Video zaznamenává dramatickou nehodu: Závodník Formule 3 vyletěl přes obrubník a udělal několik otoček ve vzduchu Video zaznamenává dramatickou nehodu: Závodník Formule 3 vyletěl přes obrubník a udělal několik otoček ve vzduchu 7. září 2019 18:02

Hamiltonovi se však v Singapuru nedařilo ani na koloběžce, ani v autě. V dvouhodinových závodech skončil až čtvrtý, což je vzhledem k letošní formě zklamání.

Vyhrál Němec Sebastian Vettel, který se tak na nejvyšší stupínek postavil po více než roce plném problémů, chyb a diskusí o tom, zda by svou kariéru neměl raději zabalit.

Domů
Sdílet
Diskuse