Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Nenarozené dítě mělo pozitivní test na drogy. Bývalí majitelé totiž v domě vyráběli pervitin

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

O historii domu, do kterého se nastěhovali, nic nevěděli.

CBS News píší o případu Tylera a Elishy Hessel, kteří čekají své první dítě. Lékaři z Missouri však během běžných testů zjistili, že ještě nenarozený potomek v těle matky je pozitivní na amfetaminy

Podobné případy jsou samozřejmě běžné v případě, že těhotná žena užívá nebo v minulosti užívala drogy, ale paní Hessel tvrdí, že v jejím případě je to zcela vyloučeno, doktoři to i potvrdili.

Doporučeno
Katka odjela do Peru na ayahuascový rituál. Setkala se s démony, pak se jí spustily psychózy a musela i na elektrošoky Katka odjela do Peru na ayahuascový rituál. Setkala se s démony, pak se jí spustily psychózy a musela i na elektrošoky 30. ledna 2019 13:10

Následoval tedy eliminační test a pátrání po zdroji drog. Jejich stopy pomocí běžně dostupných testovacích sad našli u sebe doma, proto následně kontaktovali specializovanou společnost. 

Ta už potvrdila, že jejich dům byl v minulosti malou továrnou na pervitin. Manželům následně došly i předchozí komentáře sousedů: „Zmínili, že jsou rádi za konečně normální lidi, kteří se nastěhovali vedle nich,“ řekla novinářům žena.

CBS News uvádí, že Missouri při prodeji nemovitostí vyžaduje i výpis ze záznamů policie, které se váží k domu. Ten by v tomto případě nemilý fakt o jejich obýváku včas odhalil, protože databáze drogových zásahů v Jefferson Country obsahuje i jejich adresu. Manželé však tento záznam od prodávajícího nikdy nedostali. 

„Odstěhovali jsme se a vážně nevíme, co v tomto bodě přesně dělat,“ říkají Hesselovi. Rekonstrukce a čištění domu by měly stát kolem 100 tisíc dolarů, které se snaží získat i přes charitativní sbírku na portálu GoFundMe.

Doporučeno
Byl policajt, pasák a teď je bezdomovec. Propustili ho z vězení, ale život mu ničí závislost na heroinu (Rozhovor) Byl policajt, pasák a teď je bezdomovec. Propustili ho z vězení, ale život mu ničí závislost na heroinu (Rozhovor) 23. ledna 2019 16:56
Domů
Sdílet
Diskuse