Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 8:14
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nadčasovost a dokonalé soukromí v podobě vily s bazénem jen 25 minut od Prahy

Nadčasovost a dokonalé soukromí v podobě vily s bazénem jen 25 minut od Prahy
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Bydlení, do kterého se budeš chtít ihned přestěhovat.

Velká zahrada s dokonalým trávníkem, krytý bazén a bydlení, ze kterého člověk nebude chtít odejít pryč. Přibližně takto bychom charakterizovali nemovitost situovanou v obci Zdiměřice přibližně 25 minut cesty autem od centra Prahy. 

Nadčasová vila z roku 2013 byla navržena s důrazem nejen na estetiku, ale také funkčnost, o čemž svědčí množství využitých technologií. Za všechny můžeme zmínit podlahové topení ovládané přes mobilní aplikaci, špičkovou klimatizaci nebo kamerový systém.

Nás však více zaujaly použité materiály a celkové architektonické řešení stavby rozprostírající se na pozemku o výměře 855 metrů čtverečních. Oceňujeme čistotu vnějších linií a stejně tak i prosklené plochy či barevnou vyváženost a zařízení. To sice v některých aspektech působí zbytečně okázale, ale celkový dojem ani přinejmenším nemůže pokazit. 

Více o rodinném království s 5 ložnicemi a podlažní plochou 288 metrů čtverečních ti už ale napoví galerie níže. Na závěr jen prozradíme, že hodnota daného sídla činí téměř 23 900 000 Kč, a zda to je hodně nebo akorát už necháme na tvém posouzení.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse