Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
7. října 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

adidas otevřel v Praze ve velkém stylu Mekku pohybu

SPORT ADIDAS
Uložit Uložené

Nejprve společný běh a pak pořádná párty. Taková byla otvíračka nového prostoru adidas RUNBASE v Praze.

Značka adidas je dlouhodobě aktivní i ve sportovních oblastech, které přímo nesouvisejí s oblečením. Tentokrát jsme se dočkali otevření jedinečného prostoru v pražském Karlíně, který se stává oficiální Mekkou pro všechny sportovní nadšence. adidas RUNBASE je místem pro každého vášnivého sportovce – absolvovat můžeš běžecké i silové tréninky, hodiny jógy, workshopy a četné komunitní akce. A to vše zcela zdarma v případě, že jsi členem adidas Runners.

Velkolepou otvíračku máme oficiálně za sebou a chybět jsme nemohli ani my. Prostor jsme pokřtili společným během, kterého se zúčastnilo více než 300 lidí, večer zábavu rozproudil se svou rapovou show Paulie Garand. Následně jsme měli během celého víkendu možnost vyzkoušet si jednotlivé typy tréninků.

adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle Zdroj: adidas
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle Zdroj: adidas

Dozvěděli jsme se i to, že adidas RUNBASE nebude jen o náročné fyzické zátěži. Je připraven poskytnout zázemí pro přípravu postavenou na 5 základních pilířích – pohyb, mysl, regenerace, výživa a doplňky, resp. oblečení. Každý jeden sportovní výkon je totiž i o psychické přípravě a přizpůsobení kousků oblečení aktivitám. 

RUNBASE se zároveň stává domovem pro běžeckou komunitu adidas Runners Prague a rozšiřuje tak pomyslnou runningovou mapu českého hlavní města o klíčový bod.

Jedinou podmínkou pro to, aby ses mohl dostat do RUNBASE Prague, je členství v adidas Runners Prague a registrace na tréninky přes bezplatnou aplikaci adidas Running. Vítán je každý – profesionálové i začátečníci, unavení i plní energie. Všechny další důležité informace včetně rozvrhu tréninků najdeš na Facebooku ve skupině adidas Runners Prague.

Domů
Sdílet
Diskuse