Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 11:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho bude stát odstranění tetování více než 100 tisíc dolarů, proces by měl trvat minimálně rok

HUDBA
Uložit Uložené

Odborník vyhodnotil, co by musel Tekashi podstoupit, kdyby chtěl vstoupit do programu na ochranu svědků.

Tekashi bojuje o svobodu i během tohoto týdne. Před soudem vypovídá v neprospěch nebezpečného gangu Nine Trey, což by mu mohlo způsobit problémy i v případě propuštění, a tak se stále častěji mluví také o možnosti, že se zapojí do programu na ochranu svědků. V tom případě by musel podstoupit kompletní změnu identity včetně jména, bydliště i vzhledu a nikdo by o něm s velkou pravděpodobností už nikdy neslyšel. 

V této souvislosti přichází Complex s informacemi přímo od odborníka na odstraňování tetování, který velmi otevřeně tvrdí, že by se dokázal na těle duhového rapera pořádně napakovat. Podle jeho slov by musel 6ix9ine využít v současnosti nejkvalitnější stroj, který sice dokáže jeho tetování trvale odstranit, trvalo by to ale minimálně rok.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Proceduru zároveň doprovází i série nepříjemných vedlejších účinků a kožních ekzémů. Podle všeho by mohl být problém odstranit barevné části, což se týká těch černých, odborník nevidí žádný problém i s přihlédnutím na odstín Tekashiho kůže. Bolest je údajně nepříjemná a trvá i pár dní po odstraňování. 

Pro Tekashiho by mohlo být kritické, že by odstraňování tetování na viditelných místech trvalo dlouho. Může však využít speciální make-up, který dokáže dočasně zakrýt úplně všechno. 

Co se týče samotné ceny, 6ix9ine si bude muset připravit pořádný balík. „Tenhle člověk zaplatí můj nájem na rok,“ žertuje odborník na adresu duhového rapera. S přihlédnutím na počet potřebných sezení a rozsah tetování na obličeji, krku a rukou, odborník odhaduje, že by to celé mohlo stát více než 100 tisíc dolarů. Procedura je údajně natolik kvalitní, že by pravděpodobně nezůstaly po tetováních ani známky.

Doporučeno
Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky 19. září 2019 21:21
Domů
Sdílet
Diskuse