Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nájemný zabiják Robert De Niro a Al Pacino jsou v gangsterce plné mrtvol králové zločinu

Nájemný zabiják Robert De Niro a Al Pacino jsou v gangsterce plné mrtvol králové zločinu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Scroseseho vysněný projekt se blíží.

Při pomyšlení na novodobé filmové spojení hereckých osobností jako Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci, milovníky žánru přímo zamrazí. Právě zmíněná trojka ztvárnila některé ikonické postavy klasických gangsterů a upoutávka naznačuje, že ze svého šarmu neztratila vůbec nic.

Doporučeno
Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany 10. září 2019 12:26

Pod taktovkou režisérské legendy Martina Scorseseho od jeho připravovaného The Irishman očekáváme skutečně pamětihodnou gangsterku. V případě geniálního režiséra by určitě nebyla první.

Více než tříhodinový mafiánský snímek nás vtáhne do poválečného období druhé světové války. Konkrétně se ocitneme v USA, kde budeme fandit válečnému veteránovi a nájemnému vrahovi Franku Sheeranovi. Toho neztvárňuje nikdo jiný než famózní Robert De Niro.

Snímek bude také inspirován skutečným zmizením odborového vůdce Jimmyho Hoffa, který byl nezvěstný dlouhých 44 let. V roce 1982 ho nakonec prohlásili za mrtvého. O jeho zmizení by však mohl něco vědět i zabiják Frank Sheeran.

Mimo zmíněné trojice se můžeš těšit na další starou známou tvář v podobě hereckého esa jménem Harvey Keitel. Ve filmu ale uvidíš i herce, jako jsou Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba či Jack Huston

Celosvětová premiéra snímku The Irishman nás čeká na New York Film Festivalu už zítra, a tedy 27. září 2019. Na Netflixu bude snímek dostupný od 27. listopadu 2019. Více se o něm dozvíš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse