Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 19:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Egovo Žijeme len raz si už oficiálně nepustíš. YouTube Kanál Ruka Hore se stovkami tisíc odběratelů byl smazán

HUDBA
Uložit Uložené

Zatím není jisté, co přesně se s velkým slovenským kanálem na YouTube stalo.

YouTube kanál Ruka Hore aktuálně není možné dohledat. Ze statsheep.com vyplývá, že k vymazání došlo 25. září, zatím však není jisté, co přesně se mohlo stát.

Platforma byla v posledních letech velmi aktivní, kromě reportáži přidávali tvůrci i hudební videoklipy méně známých interpretů a zároveň kanál zaznamenával obrovský úspěch díky tomu, že právě na něm jsme měli možnost nalézt oficiální verzi dosud nejsledovanějšího slovenského rapového videa na YouTube – Žijeme len raz od Ega.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Kvůli dalším informacím jsme kontaktovali i Aleše z Ruka Hore, který nám potvrdil, že kanál skutečně není dostupný z iniciativy samotného YouTube. Dodává, že již dříve měli problém s právy na skladby konkrétního interpreta, dosud to však platforma řešila výhradně tak, že se původní majitel ozval a také na něj byla převedena monetizace za skladbu. 

V současné době podle Ruky Hore není stoprocentně známo, co přesně se stalo. Zatím se snažili kontaktovat kompetentní a podali tzv. „ticket“. Není jasné ani to, zda jde o dočasné nebo trvalé smazání. V případě trvalého už podle Aleše přemýšlejí nad alternativou založení vlastní hudební televize.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13

Oslovili jsme i Vidadu, které spravuje YouTube profily většiny největších youtuberů včetně našeho. Jelikož však s Rukou Hore nespolupracuje, nedokáže definovat, co se mohlo stát a zda je vymazání trvalé, dodává, že aktuálně se kanál podle něj nejeví jako smazaný kvůli porušování autorských zpráv.

Egove Žijeme len raz si už oficiálne nepustíš. YouTube Kanál Ruka Hore so stovkami tisíc odberateľov bol zmazaný
Egove Žijeme len raz si už oficiálne nepustíš. YouTube Kanál Ruka Hore so stovkami tisíc odberateľov bol zmazaný Zdroj: www.statsheep.com
Domů
Sdílet
Diskuse