Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 8:28
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Majitelka bytu odhalila dvojí život influencerky z Číny. Ukázala, v jakém nepořádku žije dívka s milionem followerů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na internetu přitom svůj život prezentuje jako luxusní.

Rozzlobená majitelka bytu odhalila dvojí život populární influencerky z Číny. Ukázala, v jakém nepořádku žije, přičemž na sociálních sítích svůj život prezentuje jako okouzlující a luxusní, informuje BBC.

Video, které majitelka nahrála v bytě blogerka Lisy Li, se stalo virálním. Na zemi jsou odpadky, plesnivé jídlo, psí výměšky. Influencerka, která má na sociálních sítích více než milion followerů, se za tuto skutečnost omluvila.

 

Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije
Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije Zdroj: pear video

Lisa Li je v Číně známá jako „online celebrita“ na populárním blogu Sina Weibo. Její profil je zaplněn cestovatelskými dobrodružstvími, večírky a drahým jídlem. Od chvíle, kdy se na internetu objevilo video jejího bytu, je známá z jiných důvodů.

Poté, co Lisa vytrvale ignorovala telefonáty majitelky bytu, ta to už nevydržela a celému internetu poskytla prohlídku skutečného života influencerky. Dodala také, že byt nejsou ochotné uklidit ani profesionální uklízečky. K dobrému jménu Lisy nepomohla ani skutečnost, že neplatí za energie.

 

Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije
Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije Zdroj: Sina Weibo

Majitelka bytu zmínila, že nemá na výběr a tyto problémy bude muset řešit s policií, pokud se Lisa neozve. Poté, co video z jejího bytu viděly miliony lidí, se najednou ozvala a objevila.

Namísto toho, aby problém řešila přes sociální sítě, se s majitelkou bytu setkala a osobně se jí omluvila. Přijala veškerou odpovědnost za stav bytu, přičemž řekla, že zprávám a telefonátům se nevyhýbala, ale v té spoustě notifikací, se jí ztratily. Slíbila, že byt sama uklidí.

Doporučeno
Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě 30. července 2019 18:44
Domů
Sdílet
Diskuse