Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 19:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mike Tyson věří, že by Floydovi Mayweatherovi nakopal v pouliční bitce zadek

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Legenda odpovídá i na otázky o svém platu nebo dietě.

 

V nejnovější sérii oblíbeného formátu od GQ, v rámci nějž celebrity reagují na komentáře lidí pod svým jménem, se objevil i slavný zápasník Mike Tyson. Jelikož je mu již 53 let, na rozdíl od svých mladších kolegů se už na veřejnosti projevuje pokorněji, přesto však v něm ještě zůstal aspoň kus sebejistoty, aby se opřel do Floyda Mayweathera

Na otázku od neznámého uživatele, zda by dokázal Tyson zvítězit v pouliční rvačce odpovídá jednoznačné ano. „Myslím, že bych mu opravdu nakopal zadek,“ odpovídá na adresu zkušeného boxera.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 27. září 2019 15:30

Kromě toho Mike Tyson upravil pár faktů na Wikipedia stránce o sobě a odpověděl na otázku, proč krmí své holuby i luxusní vodou. Tvrdí, že je má velice rád, na žebříčku je má hned na druhém místě po dětech. Vysvětluje i svá tetování, vtipkuje o výdělcích a prozrazuje více o svých zápasnických stravovacích návycích.

Domů
Sdílet
Diskuse