Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 11:44
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Mladá britská predavačka vybuchla, vo virálnom videu nadáva na neschopnosť zákazníkov. Sťažuje sa, že je prepracovaná

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Únava zaúradovala.

Ak pracuješ alebo si niekedy v minulosti pracoval v akomkoľvek obchode, určite vieš, o čo ide. Ľudia sú niekedy viac ako otravní, pýtajú sa hlúposti a musíš ich viesť za ručičku až k produktu, ktorý hľadajú. O tom by vedela rozprávať len 19-ročná Jae Pinnerová. Možno aj preto nahrala na sociálnu sieť TikTok kratučké video, kde sa posťažovala na svoju robotu. A spravila to takým spôsobom, že si získala pozornosť celého internetu.

Tínedžerka z Basildonu, Essex, sa poriadne nevyspala. Práca však nepočká a musela ísť na poobednú smenu do Tesca. „Nebudem ti klamať. Nevyspala som sa a pracujem až do desiatej do večera,“ povedala, poriadne si zakričala a dodala, že sa cíti, ako keby sa takto zabíjala. Následne napodobovala zákazníka, ktorý potrebuje pomôcť s každou maličkosťou. „Prečo sa nepozriete na tabuľu, ale musíte sa ma spýtať, kde je maslo?“ pýta sa.

Doporučeno
Přítel jí neodepisoval, tak vytvořila virální video, kde za jeho nalezení nabízí 9 dolarů. Paulina nyní baví celý svět Přítel jí neodepisoval, tak vytvořila virální video, kde za jeho nalezení nabízí 9 dolarů. Paulina nyní baví celý svět 19. prosince 2018 11:28

Video zakončila odpľutím na zem a údermi do vzduchu, ako keby bila zákazníka. Na TikToku má video tisíce pozretí. No a prečo natočila video? Bola vraj naštvaná, že musí ísť do práce. TikTok si založila len tak, lebo sa nudila a je nadšená, že jej video sa stalo virálnym. Dnes už pre spoločnosť nepracuje, odišla pred 4 mesiacmi.

Domů
Sdílet
Diskuse