Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 14:33
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Influencerka týrala kolegy přes 369 instagramových účtů, předstírala dokonce únos dcery. Stráví 5 let za mřížemi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ministerstvo spravedlnosti to vyhodnotilo jako kyberšikanu.

Poměrně kuriózní případ se stal na Floridě v USA. 37letá Tammy Steffen ohrožovala a obtěžovala kolegy a konkurenty v oblasti fitness. Opakovaně jim volala, posílala textové zprávy, e-maily, kontaktovala je na sociálních sítích. Ministerstvo spravedlnosti to vyhodnotilo jako kyberšikanu a ženu poslalo na pět let do vězení, píše Business Insider.

Doporučeno
Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) 29. července 2019 13:02

Žena se v prosinci přiznala, že lidí takto otravovala. Bylo jich nejméně šest a dělala to přibližně dva roky přes minimálně 369 účtů na Instagramu. Ohrožovala takovýmto způsobem jejich životy a snažila se je zdiskreditovat, prohlásili federální prokurátoři. Psala i takové věci, že svou oběť „nakrájí na malé kousky,“ nebo si „pro ně jde,“ přičemž poslala fotku s nožem v ruce.

Neváhala zneužít i svou dceru. Policii nahlásila, že se ji někdo pokusil unést. Když dítě policisté vyslýchali, tak se zeptalo, co by se stalo její matce, kdyby řeklo pravdu. Tento případ policisté vyšetřují zvlášť, policie ji obvinila z podání falešné policejní zprávy.

Doporučeno
Influencerka sdílela nahou fotku, aby oznámila těhotenství, Instagram jí smazal účet. Nyní se bojí o svou budoucnost a živobytí Influencerka sdílela nahou fotku, aby oznámila těhotenství, Instagram jí smazal účet. Nyní se bojí o svou budoucnost a živobytí 17. září 2019 14:22
Domů
Sdílet
Diskuse