Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ronaldo je druhý nejhorší střelec přímých kopů v historii Serie A. Nepodařilo se mu vstřelit branku 18krát v řadě

SPORT
Uložit Uložené

Nedaří se mu ani v Lize mistrů, v ní neskóroval už 24krát za sebou.

Legendární přímé kopy portugalského útočníka jsou zřejmě minulostí. A možná je to jen smůla. Tak či onak, Cristiano Ronaldo je oficiálně druhý nejhorší střelec z přímých kopů v historii italské ligy. Nepodařilo se mu vstřelit branku ani jednou z 18 pokusů. Tím samozřejmě netvrdíme, že to hvězdný útočník nemá v noze. Z přímého kopu vstřelil desítky gólů, některé si pamatujeme dodnes. Například ten proti Španělsku.

V Itálii se mu ale nedaří a blíží se k rekordu, na který nebude vzpomínat v dobrém, píše Balls. Horší je už jen Camillo Ciano, jemuž se nepodařilo skórovat 21krát v řadě. Ronaldovi se nedaří ani v lize mistrů. Tam už měl 24 pokusů a ani jednou míč neskončil v síti. Dokonce se ve většině případů nedostal ani k brankáři. Portugalec trefil zeď 15krát.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo za spolupráci s Nike vydělá 162 milionů eur Cristiano Ronaldo za spolupráci s Nike vydělá 162 milionů eur 8. září 2019 16:40

Juventus v sobotu nastoupí proti Spal. Pokud se Ronaldovi nepodaří skórovat v nejbližších čtyřech přímých kopech, bude nejhorší střelec přímých kopů v Seria A. Portugalec patří mezi hráče, kteří zahrávají standardky nejčastěji. Vynikající střelec z přímých kopů je však i jeho spoluhráč Miralem Pjanić, možná je tedy na čase zamyslet se, jestli by to neměl zkoušet častěji i někdo jiný.

Domů
Sdílet
Diskuse