Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 18:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Čo majú slovenskí stredoškoláci zakázané obliekať si do školy?

REFRESHER
Uložit Uložené

Bratislavčania nám prezradili, či sa musia prezúvať a v akom oblečení chodia do školy.

Školský rok je už v plnom prúde, a tak sme sa rozhodli vybehnúť do ulíc, aby sme sa mladých ľudí opýtali, v čom chodia na vyučovanie najradšej. Všetko nasvedčuje tomu, že výrazne vítazí práve pohodlie, ktoré uprednostňujú všetci naši respondenti. Niektorí zároveň idú s tredmi, najfrekventovanejšie sú však tenisky, tričká a rifle alebo nohavice. 

V rámci tvorby ankety sme stretli aj Mateja Zrebného, ktorý si zaspomínal na svoje školské časy, keď sa ešte nosili prehnane široké gate s nízkym sedom a obrovské mikiny. Spomenul si aj na moment, keď sa musel prezúvať, čo je neslávne pravidlo, ktoré platí až do dnešného dňa. 

Okrem toho nás zaujímalo, či je niečo, čo majú študenti zákazané obliekať si do školy. Zdá sa, že cieľom škôl je v prvom rade, aby sa žiaci zbytočne neodhaľovali, niektorí totiž prezradili, že nemôžu nosiť tričká s ramienkami, iní zasa krátke sukne. Do komentárov nám pokojne napíš, čo máte zakázené v škole vy.

Domů
Sdílet
Diskuse