Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2019 19:14
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Letadlo muselo nouzově přistát, cestující se vztekal, protože mu nedovolili jít na záchod první třídy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Záběry, které byly zveřejněny na Instagramu, jsou smutné a směšné zároveň.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Chernukhin (@mr.chernukhin),

Co je horšího, než to, když má tvůj let zpoždění? Když konečně letadlo vzlétne a následně musí nouzově přistát. Může to znamenat jen dvě věci – buď je problém s letadlem, nebo s lidmi na palubě. Kuriózní situace se odehrála v letadle společnosti Alaska Airlines.

Letělo z New Yorku do Los Angeles. Muselo však přistát v Kansas City. Na palubě byl muž, který dělal problémy. Důvod? Nedovolili mu vykonat potřebu na toaletě první třídy. To ho rozohnilo a začal dělat problémy.

Doporučeno
Letadlo nemohlo vzlétnout, roj včel bránil pilotům ve výhledu. Pomohlo až vodní dělo Letadlo nemohlo vzlétnout, roj včel bránil pilotům ve výhledu. Pomohlo až vodní dělo 17. září 2019 22:24

Video, které se objevilo na Instagramu, mapuje celou situaci. „Když tu musí čekat sedm lidí před toaletou, zatímco tamten záchod je prázdný, je to celé špatně,“ říká muž. „Raději nechají prázdnou toaletu a nechají zde lidí čekat ve frontě,“ dodává.

Napětí se stupňovalo, muž byl stále nervóznější a začal vulgárně nadávat. „Nepřestanu si stěžovat, dokud čekám ve frontě, protože v přední části jsou dvě prázdné toalety. Nepřestanu i stěžovat a vyhodím tu **** z tohoto místa,“ křičel. Argumentoval i tím, že neletí zdarma a za let si zaplatil. Nakonec se, tedy kromě nouzového přistání, nic vážného nestalo.

Domů
Sdílet
Diskuse