Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 12:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fanoušci zasypali Kim Kardashian vulgarismy pod fotkou s Kanyem Westem, post musela vymazat

HUDBA
Uložit Uložené

Zdá se že na gospelový projekt Kanyeho Westa s názvem Jesus is King si ještě budeme muset počkat.

Na světě neexistuje raper, který by dokázal za svou kariéru změnit názor a překvapit s nesplněním slibů tolikrát jako Kanye West. Zdá se však, že jeho imaginárních a nereálných dat vydání projektů už mají všichni fanoušci plné zuby a aktuálně to dokázali v plné síle.

Doporučeno
O kolik si za poslední rok přilepšili Kanye West či Jay-Z? Žebříček odhaluje nejlépe vydělávající rapery O kolik si za poslední rok přilepšili Kanye West či Jay-Z? Žebříček odhaluje nejlépe vydělávající rapery 19. září 2019 18:01

Když jeho manželka Kim Kardashian včera přidala fotku, na níž se líbají, dočkala se jen tisíců komentářů plných vulgarit a otázek, kde je slibované album Jesus is King.

Právě Kim nám před pár týdny odhalila tracklist i s datem vydání a následně, když projekt světlo světa nespatřil, na svém Instagramu avizovala, že z pátku se vydání přesouvá na neděli. „Už jen další dva dny,“ psala. „Kanye West potřebuje dokončit poslední vychytávky mixů,“ dodala na dalším příběhu na sociální síti.

Fanúšikovia zasypali Kim Kardashian vulgarizmami pod fotkou s Kanyem Westom, lebo nevydal sľubovaný album. Fotku musela vymazať
Fanúšikovia zasypali Kim Kardashian vulgarizmami pod fotkou s Kanyem Westom, lebo nevydal sľubovaný album. Fotku musela vymazať

Fanoušci se vydání přesto nedočkali, a tak svůj hněv namířili přímo pod fotku, kde se Kim a Kanye líbají. Za pár minut přibyly podle The Mirror tisíce komentářů a příspěvek nakonec z Instagramu úplně zmizel.

Doporučeno
Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky 13. září 2019 8:48

Kanye West už přibližně před rokem odložil i vydání projektu Yandhi, ke kterému dokonce za velkou louží rozběhl už i obrovskou offline propagaci. Na poslední chvíli se rozhodl, že album není ještě připraveno k vydání a do dnešního dne jsme o něm neslyšeli ani slovo. I proto mají jeho skalní fanoušci právo obávat se, že by podobný osud mohl postihnout i gospelový projekt Jesus is King.

Aktuálně už je stejná fotografie opět dostupná na profilu známé modelky a podnikatelky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domů
Sdílet
Diskuse