Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 9:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Toto video vedlo k zadržení Tekashiho. Zaznamenává střelbu a výtržnosti

HUDBA VIDEO
Uložit Uložené

Newyorská policie zveřejnila video, na jehož základě se rozhodla zatknout Tekashiho a některé členy gangu Nine Trey.

  

6ix9ine bude i během tohoto týdne bojovat o svou svobodu poté, co se s federální policií dohodl na úzké spolupráci. Na veřejnost se postupně dostávají i důkazy, s nimiž americké úřady dosud operovaly.

Nedávno spatřila světlo světla nadávka, v níž si známý raper objednává likvidaci Tekashiho u šéfa jeho vlastního gangu Nine Trey a aktuálně jsme se dočkali i zveřejnění záběrů z bezpečnostní kamery. Na těch máme možnost vidět, jak se Tekashiho gang schází na boxerském zápase v Barclays Centre s konkurečním Casanova.

Strhla se potyčka a i když video nedoprovází zvukový záznam, policie tvrdí, že padly i výstřely, při kterých se však nikdo nezranil. Pár dní na to, 19. listopadu, už 6ix9ine a další jeho kolegové z nebezpečného gangu seděli za mřížemi. Duhovému raperovi v té době hrozil za všechno, co on a jeho skupina napáchali, až 47letý trest, resp. doživotí. 

Jak už všichni víme, krizovou situaci se rozhodl vyřešit tak, že se ke všemu přiznal a dohodl se s FBI. Zároveň se postupně dozvídáme, že po případném propuštění na svobodu má 6ix9ine v plánu pokračovat v kariéře rapera a odmítá program na ochranu svědků.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46
Domů
Sdílet
Diskuse