Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 12:02
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Teenager už týden hledá auto, které ztratil na festivalu. Matka ho kárá za nezodpovědnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jednoduše zapomněl, kde vlastně zaparkoval.

Devatenáctiletý Connor Spear z anglického Plymouthu se ocitl ve skutečně nepříjemné situaci. Poté, co se se svým autem (Vauxhall Corsa SXI) vydal na festival Tokyo World, zapomněl, kde zaparkoval. Nešťastný Connor už proto více než týden pátrá po svém ztraceném majetku, píše Bristol Live.

„Jsem zdevastovaná a naštvaná, že byl tak nezodpovědný. Vždyť víte, jací jsou mladí – zaparkoval tam, aniž by si udělal fotografii ulice,“ cituje slova rozzlobené Connorovy mámy portál. V autě, které Connorova máma označuje za jeho pýchu a radost, odcestoval před týdnem společně se dvěma přáteli.

Jejich cílem byl již zmíněný bristolský festival. S ohledem na špatné parkovací podmínky museli auto nechat v oblasti s názvem Eastville Park a dalších 10 minut cestovali taxíkem. Následná snaha o nalezení místa, kde Connor zaparkoval, se ale ukázala jako neúspěšná.

Connor a jeho máma po autě pátrali i v průběhu víkendu, čímž strávili přibližně 11 dlouhých hodin. A protože si nadále nevědí rady, osobě, která jim pomůže najít auto, nabízejí 100 £ (přibližně 2 900 korun). Nelze však vyloučit, že si automobil mezitím někdo přivlastnil a dvojice po něm už v současné době pátrá zbytečně.

Domů
Sdílet
Diskuse