Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 19:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus má radši své psy než bývalého manžela a přítelkyni, za kterou ho vyměnila. Jako jediní jí opětují lásku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární zpěvačka po rozchodu s Kaitlynn Carter přidává záhadný příspěvek.

Teprve nedávno se veřejnost dozvěděla, že populární zpěvačka Miley Cyrus má za sebou další rozchod se svou polovičkou. Po manželovi Liamovi se aktuálně rozešla i s Kaitlynn, která byla původně důvodem jejich rozvodu. Údajně jí vadilo, že s přítelkyní společně trávily příliš mnoho času: „S Kaitlynn trávila každý den a to není něco, s čím by chtěla pokračovat,“ prozradil zahraničním médiím zdroj blízký popové hvězdě.

Doporučeno
Miley Cyrus se po krátké době rozešla s přítelkyní, protože jí jejich vztah připomínal ten s Liamem. Byl příliš intenzivní Miley Cyrus se po krátké době rozešla s přítelkyní, protože jí jejich vztah připomínal ten s Liamem. Byl příliš intenzivní 26. září 2019 17:28

Aktuálně Miley přidala i další záhadný a zároveň dostatečně příznačný příspěvek, ve kterém vyznává lásku svým dvěma psům. „Šťastnou neděli ode mne a dvou smradlavých psů,“ píše zpěvačka v příspěvku.

Následně vysvětluje, že probouzení se v přítomnosti svých čtyřnohých miláčků je nejoblíbenější způsob, jak začít ráno.

Dodává, že nejlepší na zvířatech je, že je nezajímají detaily a dokáží žít zlatým pravidlem miluj a buď milován. Nezajímá je bohatství, kariéra, talent, věk ani orientace. Jediné, o co žádají, je péče – výměnou za loajalitu, spolehlivost a věrnost. Na závěr ještě v závorce přidala, že jí to někoho připomíná.

Miley Cyrus má radšej svojich psov ako bývalého manžela a priateľku, za ktorú ho vymenila. Ako jediné jej opätujú lásku
Miley Cyrus má radšej svojich psov ako bývalého manžela a priateľku, za ktorú ho vymenila. Ako jediné jej opätujú lásku Zdroj: mileycyrus/IG
Domů
Sdílet
Diskuse