Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 8:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si myslí, že se ho rapeři bojí a na udavačství rychle zapomenou. Tvrdí, že bude po propuštění ještě slavnější

HUDBA
Uložit Uložené

TMZ přichází s dalšími informacemi od svého zdroje, tentokrát už ovšem nejde o pokorná slova, ale odvážné prohlášení.

Teprve nedávno jsme se dozvěděli, že 6ix9ine nemá v plánu vstoupit do programu na ochranu svědků, protože chce nadále tvořit hudbu. Chce pro sebe a své rodinné příslušníky najmout nonstop ochranku, což by mělo vyřešit bezpečnost, aby se mohl naplno věnovat tvorbě nových skladeb. Tyto informace přinesl portál TMZ a dozvídáme se i nové – plné ještě odvážnější slov velmi příznačných pro duhového rapera.

TMZ dlouhodobě přináší od zdrojů blízkých Tekashimu informace, které sice nejsou ověřené, ve většině se však později ukážou jako pravdivé. Nyní se dozvídáme, že podle 6ix9ine se vlastně ani není čeho bát, protože velmi krátce po jeho potenciálním propuštění na svobodu všichni zapomenou, co se dělo.

Doporučeno
6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 6ix9ine přijel poprvé na Slovensko díky Dalybovi. Yaksha vypráví příběh o Tekashim a promuje slivovici v americkém rozhovoru 16. dubna 2019 16:21

6ix9ine tvrdí, že mu rapeři, kteří ho kritizují a útočí na něj, závidí. Dokonce se podle něj bojí, protože když bude volný, s lehkostí je dokáže v otázce popularity přeskočit.

Duhového Daniela během posledního roku kritizovali i Snoop Dogg, Meek Mill, 21 Savage a The Game. Samozřejmostí je 50 Cent a nedávno se přidala už i Cardi B. Kromě nich se přidaly i desítky méně známých kolegů. Toto vše však podle zdrojů TMZ způsobil strach, tvrdí Tekashi.

Zatím je otázkou, zda vůbec bude na svobodu propuštěn, i když platí, že svou část dohody s federální policií splnil. Pokud se nic vážného nestane, v lednu se dozví oficiální rozsudek.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46
Domů
Sdílet
Diskuse