Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 13:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žena v publiku ukázala Post Malonovi prsa. Jeho reakce baví internet

HUDBA
Uložit Uložené

Známý raper a zpěvák baví internet vyděšeným pohledem, který zachytili fanoušci krátce poté, co uviděl prsa ženy z publika.

Post Malone je dlouhodobě hvězdou světových kvalit. Nedávno vydal další studiové album s názvem Hollywood's Bleeding, stadiony však plnil i dosud. Samozřejmostí na jeho koncertech jsou i zblázněné fanynky, přičemž jsme nejednou měli možnost na záznamech vidět, jak mu na pódium házejí spodní prádlo.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13

Jedna se však rozhodla věc posunout a namísto fyzického dárku darovala interpretovi zážitek. Během nedávného vystoupení si nejprve dala pozor na to, aby ji bylo dostatečně dobře vidět a následně ukázala Post Malonovi svá prsa. Někomu se podařilo tento moment zachytit a výsledkem je fotografie, která je zdrojem nespočetného množství meme obrázků.

Zpěvák a raper sice na fotce nevypadá nejlépe, cílem však bylo zachytit překvapenost a údiv v jeho tváři, samozřejmě v pozitivním významu. Výplody světového internetu stojí za to a my ti nyní přináším pár takových, nad kterými se dobře pobavíš.

Domů
Sdílet
Diskuse