Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 12:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tvůj pes může být influencer. Za desetitisíce korun bude recenzovat hotely, náklady proplatí i majiteli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dnes už může být influencerem opravdu každý.

Platforma Snaptrip připomínající například dobře známý Booking hledá dva psyinfluencery, kteří budou pobyty hodnotit po stránce, zda jsou vhodné i pro čtyřnohé miláčky, informuje deník Metro

Úkolem psů a jejich majitelů bude během následujícího roku navštívit 10 různých destinací vhodných i pro zvířata. Samozřejmě, více práce čeká samotného člověka, jehož úkolem je následně napsat alespoň na 500 slov recenzi, jak si pejsek výlet užil.

Hodnotit by měl, jak se mu líbilo, nakolik je místo pro domácí mazlíčky vhodné, zda jsou v dostatečné vzdálenosti parky na venčení, zda jsou dostupné sáčky na exkrementy a podobně.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

Samozřejmě, úkolem majitele bude zhotovit alespoň pár vkusných fotek na Instagram, který by měl být základní platformou každého správného influencera. 

Společnost nabízí za každou recenzi 300 liber, což je přibližně 8 700 korun. Zároveň ti proplatí veškeré náklady spojené s ubytováním a cestováním a také dobroty pro pejsky. Tak co, jdeš do toho? Podmínkou je, aby tvůj miláček měl rád cestování, byl zdravý a fotogenický. Přihlášku můžeš vyplnit na oficiální stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse