Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 13:00
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Přes 500 let starý mlýn z České republiky proměnili v sídlo s úžasnou atmosférou

Přes 500 let starý mlýn z České republiky proměnili v sídlo s úžasnou atmosférou
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Národní kulturní památka v obklopení velké zahrady s vyhřívaným bazénem.

Koupě nemovitosti je záležitost, kterou běžný člověk řeší přibližně 2 až 3krát v průběhu života, a tak je třeba si vše pořádně promyslet, respektive přepočítat. Při pohledu na historický objekt v katastrálním území obce Kutná Hora ale racionálnost pravděpodobně odložíš do pozadí, protože vzhled bývalého mlýna tě posadí do židle. 

Stavba, jejíž základy byly položeny už v roce 1491, prošla výraznou rekonstrukcí a modernizací, přičemž atmosféra je stále stejná. Tvůrci si totiž při jednotlivých pracích dali záležet na tom, aby nedošlo k porušení nosných prvků a jak uvidíš v galerii, zvládli to na výbornou. 

Samotné bydlení disponuje podlažní plochou 513 metrů čtverečních. Zajímavější je ale výměra zahradní části s vyhřívaným bazénem. Přilehlý pozemek se rozprostírá na 21 212 metrech čtverečních a musíš uznat, že podobně velký „výběh“ nenajdeš jen tak kdekoliv. Kromě hlavního domu se noví majitelé mohou také těšit na zahradní domek, zimní zahradu, ale například i na vlastní ateliér. 

Ve stylovém interiéru plném dřeva najdeme 6 ložnic, několik koupelen, prostornou obývací místnost s krbem či odpočinkovou zónu. Vše ve vysokém standardu. Jdeš do toho?

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Zpět
Sdílet
Diskuse