Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 22:55
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Terminátor přichází do Mortal Kombat! V brutálním traileru láme kosti a vtipně hláškuje

TECH
Uložit Uložené

V populární bojovce se představí sám Arnold ve své kultovní roli již za pár dní.

Konečně je zde trailer, na který hráči Mortal Kombat a milovníci Arnolda Schwarzeneggera čekali. Ano, Arnie ve své legendární roli vražedného Terminátora již brzy rozšíří plejádu bojovníků této veleúspěšné hry a co zhruba od jeho postavy můžeme očekávat, ti nastíní premiérové gameplay ukázky níže. Příjemnou podívanou.

Dle očekávání je ve videu o pořádnou porci brutality i zábavy postaráno. Minimálně z předběžných ukázek je třeba tvůrce z NetherRealm Studios pochválit, jak skvělou práci v případě nové DLC postavy odvedli. Teminátor se totiž může pyšnit nejen řadou zajímavých útoků, ale také vtipnými hláškami. Třešničkou na dortu je pak úžasná fatalita na závěr.

V určitých momentech dává Teminátor vzpomenout například na postavu zabijáka Jasona Voorheese z Mortal Kombat X. To konkrétně v momentě, kdy Terminátor v traileru během souboje se Scorpionem zemře, ale následně se vrátí zpět k životu (přesně jako právě jedna z variací Jasona v MKX).

Doporučeno
Zvuky brutálních útoků z Mortal Kombat vznikají mačkáním zeleniny nebo louskáním ořechů Zvuky brutálních útoků z Mortal Kombat vznikají mačkáním zeleniny nebo louskáním ořechů 22. srpna 2019 13:12

Jedinou vadou na kráse může být pro někoho snad jen skutečnost, že postavě nepropůjčil hlas samotný Arnold. Údajně však za sebe sám vybral náhradníka. I tak se ale máme nač těšit. Bližší představení postavy proběhne zítra během chystaného Kombat Kastu na oficiálním youtubovém kanálu tvůrců. 

Terminátor T-800 bude v rámci předběžného přístupu v Mortal Kombat 11 k mání již 8. října (október). Kromě něj tvůrci do hry přinesou i nové skiny pro různé postavy, a to včetně skinu Harley Quinn pro Cassie Cage.  

Domů
Sdílet
Diskuse