Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2019 12:56
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Prvá marihuanová kaviareň v USA je otvorená. Účinky THC vylepšia špeciálne jedlá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ako sa ti pozdáva prírodný dizajn priestorov?

Majiteľka prvej americkej kaviarne s marihuanou Andrea Drummer nedávno privítala svojich prvých hostí. V nej nájdu návštevníci aj špeciálnu kuchyňu, odrážajúcu kalifornské chute, kde sa majú pripravovať sezónne jedlá dopĺňajúce účinky THC.

Lowell Farms: A Cannabis Cafe bude slúžiť ako príjemné a bezpečné prostredie pre všetkých k tomu, aby si užili a dozvedeli sa viac o spotrebe v novom legálnom svete kanabisu,“ cituje hovorkyňu podniku CNN.

Doporučeno
V Austrálii legalizovali rekreační užívání marihuany pro osobní účely. Můžeš mít u sebe až 50 gramů V Austrálii legalizovali rekreační užívání marihuany pro osobní účely. Můžeš mít u sebe až 50 gramů 25. září 2019 17:17

Ochotný personál bude zákazníkom vysvetľovať jednotlivé odrody a účinky z nich vyplývajúce na ľudský organizmus. V priestoroch podniku je možné marihuanu fajčiť vo forme jointov, ale taktiež prostredníctvom bonga. Samozrejme, dá sa presunúť aj do nefajčiarskej miestnosti.

V prehlásení kaviarne sa píše, že dôvodom jej vzniku je vytvorenie priestoru a komunity, kde si môže každý otvorene užívať vychutnávanie kanabisu. Kaviareň však má slúžiť aj pre nováčikov, ktorí nemali s marihuanou zatiaľ žiadne skúsenosti.

Takto vyzeral otvárací deň

Domů
Sdílet
Diskuse