Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2019 19:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian a Kanye West pod palbou kritiky, 6ix9ine pod skutečnou palbou

REFRESHER
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews se dozvíš, proč zatkli Tekashiho a z jakého důvodu nemůže Kim Kardashian přidávat nové fotky.

Českem aktuálně nejvíce otřásá odchod pěvecké legendy Karla Gotta. Jednoho z nejuznávanějších hudebníků čeká státní pohřeb, ještě předtím najdeš v našich nejnovějších Freshnews krátkou reportáž, v rámci které jsme zmapovali několik dekád jeho výjimečné kariéry.

Kromě toho stále trvá Tekashiho soudní proces, tentokrát se však přesuneme na úplný začátek, a to konkrétně do momentu, který vedl k jeho zadržení. Stalo se tak poté, co se do rukou federální policie dostalo video, na kterém je vidět střet gangu Nine Trey s konkurenčním Casanova. Padlo i několik výstřelů, v té době se nikomu nic nestalo.

V nejnovějších Freshnews si povíme i o novinkách z domácí hudby, dozvíš se, jaký nejzásadnější přešlap jsme měli možnost vidět v televizi nebo také to, jaké reakce rozjeli fanoušci Kanye Westa poté, co se dozvěděli, že Kim Kardashian lhala o datu vydání nejnovějšího alba svého manžela.

Doporučeno
Vzpomínka na mistra. Karel Gott a jeho největší hity Vzpomínka na mistra. Karel Gott a jeho největší hity 2. října 2019 12:43
Domů
Sdílet
Diskuse