Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Převáželi kokain a potopila se jim loď. V obležení žraloků přežili jen díky droze, která plavala na hladině

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muže sice zadrželi strážci zákona, ale mohou být rádi, že vůbec přežili.

Tři muži, kteří vezli drogy u pobřeží Kolumbie, měli smůlu. Silné vlny převrátili jejich plavidlo, které se potopilo. Jediné, díky čemu přežili, byly balíky kokainu, které plavaly na hladině moře. Využili je jako plováky. Trojici kolumbijské námořnictvo našlo přibližně 30 námořních mil od města Tumaco, informují Fox News s odvoláním na tiskovou zprávu námořnictva.

Prevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine
Prevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine Zdroj: Armada De Colombia

Když je pobřežní stráž našla, kroužili kolem nich žraloci. Měli obrovské štěstí, že přežili. Muže z vody vytáhli a černé balíky zabavili. Balení obsahovala 1,2 tuny kokainu. Muži byli ve vodě už tři hodiny, když je našla hlídka. Vytáhli je nakonec až po sedmi hodinách.

Mužům se nakonec nic nestalo. Prokuratura je obvinila z obchodování s drogami a výroby omamných látek. Námořnictvo pátrá po čtvrtém muži, který byl údajně na palubě, když se loď převrátila.

Domů
Sdílet
Diskuse