Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 7:35
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Na trh přijde nový operační systém Windows 10X. Pro koho je určen?

TECH
Uložit Uložené

Microsoft ukázal několik novinek.

Máme za sebou prezentaci v New Yorku, kde Microsoft ukázal novinky a prozradil zajímavé informace o chystaných produktech. Potvrdil i nový operační systém Windows 10X. Dosud se o něm jen šuškalo, nyní je to už černé na bílém. Co to znamená pro běžné uživatele softwaru od Microsoftu?

Surface Neo

Na trh príde nový operačný systém Windows 10X. Pre koho je určený?
Na trh príde nový operačný systém Windows 10X. Pre koho je určený? Zdroj: Microsoft

Pokud ses lekl, že vznikne chaos, jak to bylo při přechodu na Windows 10, můžeš být klidný. Novinka 10X bude fungovat souběžně se současnou platformou a bude určena pro nová zařízení od společnosti z kategorie Surface, píše The Verge. Budou to převážně produkty se dvěma displeji. Operační systém by se měl vždy přizpůsobovat zařízení.

Doporučeno
iOS 13 je venku. Jak si ho stáhneš a co všechno nabízí? iOS 13 je venku. Jak si ho stáhneš a co všechno nabízí? 19. září 2019 19:00

Microsoft zatím nepředstavil produkty, které budou nový operační systém využívat. Tedy, ukázal prototyp, ale to je všechno. Nazvali ho Surface Neo a na trh by se měl dostat až příští rok. Uvidíme, jak to tedy celé dopadne. Pokud však budou při spuštění nového operačního systému stejné problémy jako u Windows 10, máme se na co „těšit“.

Domů
Sdílet
Diskuse