Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 9:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smrad v celém bytě a 1000 eur za „skiny“. Pil C vydává Fortnite hymnu a dissuje Dotu

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C se už dříve nechal slyšet, že hodně času věnuje hraní her na PS4 a aktuální novinka je toho jasným důkazem.

Pil C se chystá za několik týdnů vydat své třetí sólové album se zatím neznámým názvem, ještě před tím však plní slib a pokračuje v sérii CBG čtvrtků novou skladbou. Ta se na albu neobjeví a sám interpret prozrazuje, že ji nahrál jen tak mimo práci na celistvém projektu.

Novinka dostává název One Shot a jak už asi tušíš, jde o hráčskou hymnu, ve které se pravděpodobně najde mnoho fanoušků oblíbené hry Fortnite. Dočkali jsme se i vizuálu přímo ze hry, a tak si na své přijdou hlavě ti, kteří již mají hráčskou zkušenost. 

Vydání alba je naplánováno na 28. října 2019, do té doby se ještě určitě dočkáme zveřejnění titulu, tracklistingu a hostů. Z toho, co jsme zatím měli možnost slyšet vyplývá, že Pil C se rozhodl oproti VRHEKUT výrazně přitvrdit a ti, kteří mají rádi upřímnost, si přijdou na své.

Doporučeno
Pil C je zpátky. Dokud není Apple Pay, platí zlatou kartou Pil C je zpátky. Dokud není Apple Pay, platí zlatou kartou 11. března 2019 1:25
Domů
Sdílet
Diskuse