Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 13:06
Čas čtení 0:00
Richard Balog

H&M odhaluje nejlepší designérskou spolupráci za poslední roky

H&M odhaluje nejlepší designérskou spolupráci za poslední roky
Zdroj: H&M
MÓDA
Uložit Uložené

Giambattista Valli svými kousky pro švédský řetězec zastiňuje i slavnější kolegy.

23. května tohoto roku značka H&M během amfAR gala v Cannes oznámila spolupráci s Giambattistou Vallim na designérské kolekci. Od té doby uplynulo téměř 5 měsíců a my konečně dostáváme příležitost vidět výsledek jejich úsilí. 

Ve světě Haute Couture módy mimořádně uznávaný návrhář, jehož si oblíbily mnohé známé tváře jako například Jennifer Lopez či Kendall Jenner, si tak konečně vyslouží i pozornost od běžné populace. A to zcela zaslouženě, protože kousky zpod rukou šikovného Itala jsou častokrát označovány za umělecká díla plná těch nejmenších detailů.

Doporučeno
Díry a prakticky nulové využití. Off-White přichází s kabelkou, která bourá stereotypy Díry a prakticky nulové využití. Off-White přichází s kabelkou, která bourá stereotypy 30. září 2019 13:16

V obdobném duchu se bude nést i zmiňovaná kolekce pro švédský řetězec, která se dostane na pulty vybraných prodejen již 7. listopadu a následně bude přístupná na oficiální stránce

Giambattista při jednotlivých návrzích nezůstal své pověsti nic dlužen a my se tak můžeme těšit na kousky s romantickým podtónem, kterým budou dominovat květinové vzory, umělecké potisky, krajka, výrazné šperky a samozřejmě bohatý nádech extravagance. Jak už ale při spolupráci bývá zvykem, i tentokrát hlavní tvůrce opustí komfortní zónu a pustí se do neprobádaných vod. Světlo světa tak spatří také oblíbené motorkářské bundy, neforemné kalhoty s kapsami, mikiny nebo masivní boty. 

Nabídka H&M x Giambattista Valli bude rozhodně bohatá a už nyní můžeme s klidem říci, že jde o nejlepší designérskou spolupráci za poslední roky. Více ti už napoví galerie.

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíže, tak určitě nezapomeň navštívit náš instagramový účet @refreshermarket, který ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Zpět
Sdílet
Diskuse