Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Tvůj raper dává beef, Maniak vidí jenom sóju. Budem legendy jak Ori, vzkazuje ve videu Ballerbyn

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Album Ach Ano III se blíží a Maniak odhaluje, jakým směrem se bude zvuk vydávat.

Maniak aka Mani-Ak-47 odhalil první singl z nadcházejícího alba nazvaného Ach Ano III. Skladba dostala název Ballerbyn a beat na ni dělal český producent Season. „Strašně náročné natáčení a práce kolem toho, ale mám pro vás bombu,“ tweetoval o tracku raper.

Maniak ukázal, jakým směrem chce dále rozvíjet svoji tvorbu, poodhalil zvuk nového alba a jak je slyšet, zkouší úplně nový zvuk. Videoklip nahrál Maniak na svůj nový YouTube kanál Ach Ano. Další tvorbu chce nahrávat právě tam, nejde však prý o oficiální odchod z labelu Bigg Boss

Doporučeno
Maniak dotáhl český rap do zahraničí. Naživo diktuje v prestižním francouzském rádiu Maniak dotáhl český rap do zahraničí. Naživo diktuje v prestižním francouzském rádiu 22. května 2019 10:22

„Chci jen naplnit vize kolem Ach Ano a jedna z nich je právě YT kanál, kde kromě new track uvidíš mnoho dalších věcí,“ nalákal Maniak. Videoklip Ballerbyn natočil Honza Ruttner a Jakub Salavec, na mixu a masteru se podílel D.Kop.

Domů
Sdílet
Diskuse