Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 13:59
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Skinny Barber a Sensey jsou Universal Boys, kteří letí výš. Vydávají singl pod prestižním americkým labelem Def Jam Recordings

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jsme dobrý kluci, i když jsme někdy zlí. Skinny Barber a Sensey vydávají první singl pod Def Jam Recordings.

Do České republiky přišel legendární americký label Def Jam Recordings. Prvním singlem pod jeho hlavičkou je skladba Skinnyho Barbera, Senseye a mladého polského rapera Young Multiho. Track dostal název Universal Boys. Reprezentuje kluky z ulice, kteří se dostávají stále výš – až do prestižního hudebního labelu.

Def Jam Recordings spoluzaložil legendární producent Rick Rubin a spadá pod vydavatelskou skupinu Universal Music Group. Spolupracoval s interprety jako je Kanye West, 2 Chainz, Pusha T nebo třeba Justin Bieber.

Doporučeno
Mami, koukej, jsem frajer! Sensey a Skinny Barber si užívají Itálii v novém klipu Mami, koukej, jsem frajer! Sensey a Skinny Barber si užívají Itálii v novém klipu 16. května 2019 10:47

„Rap a hip-hop s jistotou prostupuje do hudebního mainstreamu a my, coby nejsilnější vydavatelství na trhu, chceme být v maximální míře u toho,“ řekl k nové spolupráci umělecký ředitel Universal Music Jiří Kouba.

„Budeme dávat šanci mladým, talentovaným interpretům a díky našemu know-how a zkušenostem v hudebním průmyslu se jim pokusíme dodat maximální zázemí k jejich růstu a prosazení se,“  dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse